Tel 030 232 20 20  Email

Contactformulier

 
 
 
 


Simpelsales

De gedachte achter Simpelsales is;

Het kan anders en het kan beter!

Samenwerken met Simpelsales betekent een verbetering van de verkoopactiviteiten en het behalen van meer rendement uit het verkoopproces. Met andere woorden, een opkikker van de verkoopresultaten op een simpele, eerlijke en resultaatgerichte manier!

Over simpelsales

Simpelsales is ruim 10 jaar geleden opgericht door Roy Damen. Hij heeft in die jaren een solide team opgebouwd. Een dynamische groep van interim sales tijgers met ieder een eigen specialiteit en aanpak op het gebied van leadgeneratie (afspraken maken, telesales, agenda planning, koude acquisitie, om tafel komen),  accountmanagement (afspraken bezoeken, verkopen, orders scoren) en directe verkoop. Daarnaast werkt Simpelsales samen met freelancers en collega bedrijven. Ook zijn we gespecialiseerd in recruitment en werving en selectie activiteiten voor verschillende functies in uiteenlopende branches.

 Interim Sales diensten

Simpelsales helpt bedrijven met als doel omzetgroei realiseren. Deze omzetgroei is op verschillende manieren te bewerkstelligen. Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen om bij potentiële klanten aan tafel te komen middels leadgeneratie. Daarnaast kunnen wij u helpen met het bezoeken van de gemaakte afspraken om deals te closen, hierbij maken we gebruik van onze interim sales diensten.

 sales ondersteunende Softwareproducten

Om sales goed te kunnen monitoren is het belangrijk gebruik te maken van simpele en gebruiksvriendelijke software. Hierin kan Simpelsales uw bedrijf ook ondersteunen met de door onszelf laten ontwikkelen sales ondersteunende softwareproducten.

 Recruitment

Aangezien wij veelvuldig werken met freelancers en een groot sales netwerk hebben is de stap naar recruitment en werving en selectie klein. Binnen Simpelsales hebben wij hier sinds enige tijd een aparte afdeling voor waar u gebruik van kunt maken.

Contactformulier